fwt_button_en

 

Click on the links to translation

From Dutch to English
5a83891a81b057fed56930a6aaaf7b3c

 

SCHRIJFMARATHON: DE KAAP VAN 20.000 BRIEVEN IS GEROND!

De Schrijfmarathon is een groot succes: op dit moment, 19 december 2014, hebben we samen al 21 548 brieven geschreven! Daarmee is ons vooropgestelde doel van 20.000 brieven ruim gehaald. En bovendien, de Schrijfmarathon is nog niet gedaan: nog tot eind december kan je online deelnemen.

21 548 brieven in Vlaanderen

21 548 brieven werden de afgelopen dagen met de hand geschreven op een van de lokale Schrijfmarathons in Vlaanderen of online opgestuurd. Een verbluffend aantal.
Aan iedereen die al schreef, organiseerde, aanwezig was, online meedeed, meedacht en deze prachtige actie steunde: ontzettend bedankt!
Ook voor wie nog niet meedeed, is het nog niet te laat: tot 31 december kan je nog via onze website brieven sturen.
Op 6 december hield Amnesty International een 12 uur durende Schrijfmarathon in Antwerpen. Ook op tientallen andere plaatsen in Vlaanderen werden brieven geschreven, onder meer door bekende Vlamingen als Geert Hoste, Michael Pas, Guido Belcanto of Ann Van Elsen. Maar vooral door gewone mensen die zich geheel belangeloos en met veel enthousiasme voor anderen inzetten.

Schrijfmarathon in heel de wereld

De Schrijfmarathon blijft niet beperkt tot Vlaanderen. Van Ghana tot de Faeröer eilanden, van Mongolië tot Mexico, op veel plaatsen nemen mensen even de tijd om een brief te schrijven voor 12 mensen in nood. Onder hen de Chinese Liu Ping die in de cel zit omdat ze de corruptie in haar land bestrijdt.
“Al die acties voor mijn moeder, het raakt me diep. Aan iedereen die actie voor haar voerde: dankjewel!”
Liao Minyue, dochter van Liu Ping.
De Schrijfmarathon gaat nog door tot eind december. Tot die tijd kan je nog steeds een brief sturen via onze website en natuurlijk ook anderen oproepen hetzelfde te doen.

Verwante berichten en acties:
Advertenties

Over Theo Herbots the voice from #Tienen

(You can read this message on my blogs in 110 languages) Ik heb reeds meer dan 100 websites gemaakt, U kunt in dit profiel er enkele van terugvinden. Ze allemaal weergeven zou teveel zijn Bedankt voor Uw bezoek en het vertrouwen Vriendelijke Groet THEO HERBOTS PS. vanaf nu kan U zelf uw websites maken met Theo-Herbots-Wix-Websites (NL)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s